[vc_row][vc_column][vc_column_text]Niskogradnja je oblast gradjevinarstva koja obuhvata radove na objektima pri samom tlu. Takvi objekti su sporedne i glavne ulice, autoputevi, petlje, putevi različite važnosti, željezničke pruge, uređenje parkova i prilaza, vanjska uređenja oko javnih, privrednih i drugih vrsta objekata.

Niskogradnja se bavi i ljetnim i zimskim održavanjem magistralnih i regionalnih puteva, pri čemu ove aktivnosti obuhvataju sanaciju oštećenja kolovoza i trupa puta, putnih objekata i opreme, te čišćenje kolovoza i snježnih nanosa u zimskom periodu.

Iako niskogradnja nije primarna djelatnost firme “UNIJAT-M”, imamo istoriju uspješno izvedenih projekata. Svi naši prijekti izvedeni su u skladu sa propisima i sa visokim nivoom kvaliteta.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid gap=”10″ item=”mediaGrid_SlideInTitle” initial_loading_animation=”fadeIn” grid_id=”vc_gid:1496394856247-2b398e74-3aee-9″ include=”1008,1009,1010″][/vc_column][/vc_row]